Slide Show Huisartsen

Contactgegevens

Steinhagenseweg 2A
3446 GP WOERDEN
Telefoon: 0348 - 417035
Fax: 0348 - 416248
Receptenlijn: 0348 - 417035
Spoednummer: 0348 - 500229
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving

Zoeken

Reizigersadvies

Voor informatie en advies over reizigersinformatie kunt u terecht bij uw apotheek. Een medewerker van uw apotheek geeft u graag een persoonlijk vaccinatie- en malaria-advies, speciaal afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden, zoals vaccinatie of geneesmiddelengebruik. Ook verblijfsduur en de verblijfsomstandigheden bepalen het uiteindelijke advies. Daarna kunt u de benodigde vaccinaties bij uw huisarts laten toedienen.

Informatie reizigersvaccinaties.

U hebt bij de apotheek advies gekregen voor de vaccinaties (en eventueel malariatabletten) die u nodig hebt voor uw reis naar het buitenland.

De apotheek stuurt uw intakeformulier en reisadvies door naar uw huisarts. Deze beoordeelt de aanvraag en maakt de recepten

De recepten kunt u ophalen bij uw huisarts. U kunt dan meteen een afspraak maken bij de assistente voor het toedienen van de vaccinatie(s)

De kosten van reizigersvaccinaties vallen buiten het basispakket huisartsenzorg. Afhankelijk van uw verzekeringspolis worden de kosten al dan niet (gedeeltelijk) vergoed. Check daarom vooraf uw polis! Het tarief omvat het beoordelen van het intakeformulier, het verstrekken van het recept en het toedienen van de injecties. De kosten voor malariatabletten en de vaccins zijn niet bij het tarief inbegrepen. Deze dient u apart te betalen bij de apotheek.

Tarieven:

Recept reizigersvaccinatie (zonder consult)                                     €12,50
Eén keer consult reizigersvaccinatie (inclusief recept)                    €25,00
Twee keer consult reizigersvaccinatie (inclusief recept)                 €37,50
Drie keer consult reizigersvaccinatie (inclusief recept)                   €50,00

Wij vragen u contact en gepast te betalen. U ontvangt een kwitantie voor eventuele vergoeding bij uw verzekeraar.

Het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering geeft de landelijke richtlijnen uit voor vaccinaties en preventie van malaria bij reizigers. Op deze site vindt u algemene informatie die bedoeld is voor reizigers.

 

lca-logo

Copyright © 2013 - 2020 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer.   Privacyreglement 

Inloggen voor medewerkers

Deze website is ontworpen en gebouwd in opdracht van Gezondheidscentrum Woerden. Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.