Slide Show Huisartsen

Contactgegevens

Steinhagenseweg 2A
3446 GP WOERDEN
Telefoon: 0348 - 417035
Fax: 0348 - 416248
Receptenlijn: 0348 - 417035
Spoednummer: 0348 - 500229
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving

Zoeken

Reizigersadvies

Voor informatie en advies over reizigersinformatie kunt u terecht bij uw apotheek. Een medewerker van uw apotheek geeft u graag een persoonlijk vaccinatie- en malaria-advies, speciaal afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden, zoals vaccinatie of geneesmiddelengebruik. Ook verblijfsduur en de verblijfsomstandigheden bepalen het uiteindelijke advies. Daarna kunt u de benodigde vaccinaties bij uw huisarts laten toedienen.

Het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering geeft de landelijke richtlijnen uit voor vaccinaties en preventie van malaria bij reizigers. Op deze site vindt u algemene informatie die bedoeld is voor reizigers.

 

lca-logo

Copyright ¬© 2013 - 2019 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer.   Privacyreglement 

Inloggen voor medewerkers

Deze website is ontworpen en gebouwd in opdracht van Gezondheidscentrum Woerden. Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.