Slide Show Huisartsen

Contactgegevens

Steinhagenseweg 2A
3446 GP WOERDEN
Telefoon: 0348 - 417035
Fax: 0348 - 416248
Receptenlijn: 0348 - 417035
Spoednummer: 0348 - 500229
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving

Zoeken

Huisartsenpraktijk Verboon

wouter-small willemijn 

       dhr. W. Verboon          mw. W. Nijhuis                    mw. S.Paardekooper
           (huisarts)                    (huisarts)                               (aios)
          ma t/m do              ma-ochtend, vrijdag                  ma-wo-vr 
    BIG: 69024492001          BIG: 99914881301               BIG: 19923377101

 

 Attentie coronavirus

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.
Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen:

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

 

In de praktijk van dokter Verboon wordt de huisartsgeneeskunde in de volle breedte aangeboden, tevens is de praktijk een opleidingspraktijk voor aankomende huisartsen (AIOS), verbonden aan de Universiteit van Utrecht.

Praktijkondersteuning

Er  zijn 2 praktijkondersteuners werkzaam: Jacqueline van de Bilt (praktijkondersteuner GGZ) en  Karin Visser (praktijkondersteuners somatiek).

Afspraak

Wanneer u een afspraak maakt zal de assistente u vertellen bij welke arts er plaats is op het spreekuur.
U kunt ook online een afspraak maken via de webagenda en een herhaalrecept, een email-consult of uw labuitslagen (via saltro) opvragen. Klik dan op een van onderstaande iconen.

Zorg online app

De online diensten van uw huisarts zijn nu ook beschikbaar via de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren.

UZO button recepten 1.1 groen       UZO button afspraken 1.1 groen       UZO patientomgeving button email-consult 1.1 groen        UZO button labuitslag 1.1 groen       uwzorgonline

Keuringen

Bij dokter Verboon kunt u ook een afspraak maken voor een rijbewijskeuring, duikkeuring of andere sportmedische keuring. Ook wanneer u niet ingeschreven bent als patiënt kunt u hiervoor een afspraak maken met de assistente.

Gezondheidscentrum

In onze praktijk werken naast uw huisarts ook de fysiotherapeuten, apotheek, buurtzorg, psychologen van de GGZ groep, Care huid-oedeemtherapeuten, diëtiste, bloedafname door Saltro, podotherapeuten van Rondom.

Inschrijvingen

Praktijk Verboon is geopend voor nieuwe inschrijvingen voor mensen die vanuit een andere woonplaats in postcodegebied '3446' zijn komen wonen.

 

Copyright © 2013 - 2020 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer.   Privacyreglement 

Inloggen voor medewerkers

Deze website is ontworpen en gebouwd in opdracht van Gezondheidscentrum Woerden. Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.