Slide Show Huisartsen

Contactgegevens

Steinhagenseweg 2A
3446 GP WOERDEN
Telefoon: 0348 - 417035
Fax: 0348 - 416248
Receptenlijn: 0348 - 417035
Spoednummer: 0348 - 500229
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving

Zoeken

Rijbewijskeuring

rijbewijs-groenEen rijbewijskeuring is een in Nederland vereiste medische keuring voor verlenging van het rijbewijs. Voor automobilisten van 70 jaar en ouder is voor verlenging van het rijbewijs minimaal iedere vijf jaar een rijbewijskeuring verplicht. Deze keuring kan door de huisarts uitgevoerd worden.

Voor de keuring dient men het volgende te doen of mee te nemen:

  • bij het gemeentehuis een "Eigen Verklaring" formulier kopen en dat formulier invullen en meenemen;
  • urinemonster;
  • lijstje met gebruikte medicijnen;
  • legitimatie.

Wat wordt gekeurd?

Tijdens de keuring wordt gekeken of iemand aan de normen voldoet om zelfstandig en veilig een voertuig te besturen. De arts beoordeelt de algemene lichamelijke en geestelijke conditie en het functioneren van armen, benen en wervelkolom. Daarnaast wordt de bloeddruk gemeten en de urine gecontroleerd op suikerziekte. Bij de rijbewijskeuring test de arts ook de gezichtsscherpte (zonder en met eventuele bril of contactlenzen).

Afspraak

Voor het maken van een afspraak voor de keuring kunt u contact opnemen met de assistente. Praktijk Broos doet geen keuringen voor eigen patiënten.

Kosten

Voor het uitvoeren van de keuring wordt €40,-- in rekening gebracht.

Copyright © 2013 - 2018 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer.   Privacyreglement 

Inloggen voor medewerkers

Deze website is ontworpen en gebouwd in opdracht van Gezondheidscentrum Woerden. Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.